Tergooi Ziekenhuizen

Tergooi is een van de vele klanten die Electro Calorique rijk is. De locaties waar onze oplossingen te vinden zijn, zijn de algemene ziekenhuizen in de regio van Hilversum. Tijdens de pilot fase die wij op locatie hebben gedraaid, hebben de gasten van Tergooi hoge cijfers toegekend aan de presentatie van de maaltijden. Sindsdien zijn onze oplossingen niet meer weg te denken uit de keukens van deze zorglocatie.

Uitgebreide analyse

Electro Calorique is na een uitgebreide analyse gedurende de pilot fase pragmatisch te werk gegaan. Hierdoor hebben ze een oplossing geboden voor alle geledingen binnen het gehele proces. De apparatuur is heel eenvoudig in het gebruik, waardoor al onze medewerkers met gemak te werk gaan. Daarnaast zijn ze zeer degelijk in gebruik, iets waar wij veel waarde aan hechten.

Eigen keukens

Tergooi heeft eigen keukens waar iedere dag vers wordt gekookt. Onze concepten bieden de juiste hoeveelheid ondersteuning om ervoor te zorgen dat er dagelijks heerlijke, warme en vers gekookte maaltijden aan de gasten geserveerd kunnen worden.

Door kennis en ervaring van Electro Calorique is er een passende oplossing geboden en een partnership ontstaan waarnaar we op zoek waren.

- Peter Sol, Manager Voeding

Deze producten hebben we gebruikt

ErgElec_ElectroCalorique_NL

Erg’élec serie

ErgElec Dissocie

Erg‘élec Dissocie

Heeft u een soort gelijk vraagstuk? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

Mail ons of bel naar 076 532 26 55