WZC Immaculata Edegem

Electro Calorique levert al jaren innovatieve oplossingen voor WZC Immaculta Edegem. Hierbij hebben we samen een concept uitgewerkt met buffetwagens in de eetruimte. Dit concept is vervolgens uitgewerkt dankzij een strakke, logistieke organisatie. Bij WZC Immaculata Edegem worden de buffetwagens gebruikt voor zowel ontbijt, lunch en avondmaal.

Electro Calorique op locatie

Bij WZC Immaculata Edegem wordt gebruik gemaakt van onze buffetwagens, het koude lijn model. Dit is het type Restiself 7R. Hierbij wordt zowel het concept met als het concept onder elektrische aandrijving ingezet in de eetruimtes.

WZC Immaculata Edegem aan het woord

Wij zijn super tevreden over de concepten die Electro Calorique ons levert. De bewoner en familie staan dankzij deze producten echt centraal.

De concepten van Electro Calorique zijn geen opgelegde keuzes, ze bieden persoonsgebonden zorg waarbij rekening wordt gehouden met de achtergrond van onze gasten. Dit is een andere manier van omgaan met de beleving van onze bewoners. De maaltijdkeuzes staan centraal en altijd op maat van de bewoner.

Bij Electro Calorique worden er geen opgelegde keuzes gemaakt. Er wordt persoonsgebonden zorg geboden met veel respect voor je achtergrond. De kers op de taart, de peterselie op de vis.

- Katrien Docx

Deze producten hebben we gebruikt

Restiself_ElectroCalorique_NL

Restiself Serie

Restiself Compact

Restiself Compact

Heeft u een soort gelijk vraagstuk? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

Mail ons of bel naar 076 532 26 55