Electro Calorique doet er alles aan om haar opdrachtgevers te ontzorgen. Daarom kunt u onze oplossingen kopen, huren of op basis van één vast maandtarief onbeperkt gebruiken.

Kopen

Vaak bieden systemen uit ons standaard assortiment een oplossing voor uw concept. Alle systemen zijn ontwikkeld samen met collega’s uit de zorg wereldwijd. Wanneer het standaard assortiment geen passende oplossing biedt kunnen we ook op maat ontwikkelen. Hierbij denken wij met u mee en zullen we zorgen dat u gaat voor een oplossing passend bij uw uitdaging.

Huren

Wanneer kopen geen optie is, of de termijn onduidelijk, kunt u ook bij ons huren. Bijna al onze standaard oplossingen zijn bij ons op voorraad. Samen kijken we naar het best passende systeem voor dit moment. Wij kijken ook verder en zorgen er op die manier voor dat wij u te allen tijde een passend concept kunnen aanbieden passend bij de verschillende doelgroepen.

Één vast tarief

Nieuw en vooruitstrevend is het model waarbij gebruik belangrijker is dan bezit. Voor een vast tarief per maand zorgen wij voor een oplossing, passend bij het moment en de doelgroep. Mocht deze wijzigen, veranderd het systeem met u mee. Electro Calorique denkt met u mee en ontzorgt op die manier uw organisatie.

Benieuwd geworden naar onze aanpak? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs

Mail ons of bel naar 076 532 26 55