Individuele maaltijdvoorzieningen

Persoonsgebonden maaltijden op maat

Veel organisaties werken met een maaltijdpresentatie op een dienblad. De ontwikkeling van deze systemen heeft ook de afgelopen jaren niet stilgestaan. Zo hebben wij wagens ontwikkeld speciaal voor:

  • Het gebruik in de koelcel,
  • Lage wagens met een capaciteit tot 30 plateaus,
  • Wagens met dienbladen met een afwijkende maatvoering,
  • Wagens met verschillende manieren van koelen,
  • Wagens met een ingebouwd desinfectiesysteem.

Individuele maaltijdvoorzieningen voor uw gasten

Dankzij de innovatieve oplossingen van Electro Calorique kunt u uw gasten individueel van maaltijden voorzien zoals deze horen te zijn. Onze voorzieningen ondersteunen de zorgprofessionals op een toegankelijke en eenvoudige manier. Is deze oplossing waar u en uw zorgpersoneel naar op zoek zijn? Wij geven u graag advies over de producten. Zo is het mogelijk een systeem aan te schaffen, te huren, of een abonnementsvorm. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en denken dan ook graag met u mee.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd welke passende oplossing wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via onderstaand contactformulier.

ErgElec_ElectroCalorique_NL

Erg’élec serie

De Erg’élec serie is één van de plateausystemen van Electro Calorique. Het is dé standaard voor het aanbieden en presenteren van een complete maaltijd bestaande uit warme en gekoelde componenten in zowel warme (gekoppeld) als koude (ontkoppeld) lijn. De geïsoleerde tussenwand zorgt voor een perfecte scheiding tussen warm en koud. Het verwarmen van de producten door middel van direct contact methode is per niveau gereguleerd en zorgt dus voor een fantastisch eindresultaat per maaltijd. Koeling is optioneel en kan zijn m.b.v. compressor, glycol, CO2 of omgevingstemperatuur in een koelcel. Erg’élec heeft een groot aantal modellen en capaciteiten.

BentoGroot_ElectroCalorique_NL1

Bento

Bento is een nieuw en innovatief systeem van Electro Calorique. Door de afwijkende maatvoering van het plateau is de totale capaciteit van deze wagens vergroot. Het plateau biedt een unieke uitstraling voor de presentatie van de maaltijden. Ook het Bento systeem heeft een geïsoleerde tussenwand voor perfecte scheiding warme en koude componenten. Bento is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en capaciteiten.

HongKong3_ElectroCalorique_NL

Hong Kong

De serie Hong Kong onderscheidt zich door zijn compactheid. Deze is zeer geschikt voor het warmhouden en/of verwarmen van maaltijden en/of maaltijdcomponenten. Dit kan geserveerd worden op porselein, kunststof, RVS, schalen en borden. Ook voor de Hong-Kong serie geldt dat iedere verwarmingsplaat apart wordt aangestuurd waardoor maaltijden totaal gecontroleerd worden verwarmd. In het systeem is het mogelijk monoportie (individueel) en multiportie (bulk) tegelijkertijd te verwarmen. Verrijdbaar, compact, 230 V, “plug and play”.

Benieuwd geworden naar een van bovenstaande oplossingen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs

Mail ons of bel naar 076 532 26 55