Garant staan voor goede maaltijden voor mensen die zich in een kwetsbare situatie bevinden

De oorsprong van Electro Calorique gaat terug naar 1919. Destijds waren wij gespecialiseerd in het opwekken van warmte met elektriciteit. Sinds 1950 worden systemen ontwikkeld voor maaltijddistributie, zowel voor warme als koude producten.

Electro Calorique is de specialist in maaltijddistributiesystemen. Wij bieden oplossingen, gebruikt over de hele wereld, al dan niet custom made. Vanuit Antwerpen en Breda zijn wij het aanspreekpunt voor België en Nederland.

Een volledig zelfstandige onderneming met een heldere filosofie en een transparante werkwijze. In essentie gaat het hierbij om het bieden van passende oplossingen, of het nu gaat om kant en klare producten of maatwerk. Belangrijkste is dat Cure en Care gezonde en lekkere maaltijden kunnen bieden met onze systemen. Deze oplossingen worden bereikt door nauwe samenwerking en ruime aandacht voor de klantenwens, zowel voor, tijdens als na de implementatiefase.

Alle producten worden in eigen beheer gefabriceerd in onze fabrieken in Frankrijk. Deze zijn gevestigd nabij het vliegveld van Lyon en Chateldon, ten Noordwesten van Clermont-Ferrand.

Wereldwijde bekendheid

Onze oplossingen voor maaltijdvoorziening in de zorg worden wereldwijd verkocht. Hierbij kijken wij altijd naar de algemene maar ook land-specifieke eisen. Doordat het Research & Development team ter plekke in kan spelen op trends en ontwikkelingen, kunnen wij te allen tijde passende oplossingen aanbieden. Wij ontwikkelen enkel specialistische systemen voor maaltijddistributie. Dit is een zeer breed gamma waarvan een groot aantal logistieke oplossingen het resultaat zijn.

Showroom in Breda

Wij vinden het belangrijk om een passende oplossingen te bieden voor het probleem binnen de organisatie. Het gebruik van onze concepten speelt een grote rol hier in. Wij bieden dan ook de mogelijkheid onze diensten te bekijken in onze showroom in Breda. Hierdoor leren wij de organisatie beter kennen en krijgt u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden die Electro Calorique kan bieden.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de beste opties voor uw bedrijf? Wij geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van Electro Calorique. Maak een afspraak in onze showroom en ontdek welke oplossingen het beste aansluiten bij de wensen en eisen van de organisatie. Onze specialisten zullen u van deskundig advies voorzien waardoor alle mogelijkheden besproken worden. Electro Calorique is er om het ideale maaltijdconcept voor u te ontwikkelen.